Jocuri Lego Hero Factory

Eroii Lego Hero Factory au fost trimisi pe planeta jungla Quatros unde maleficul Doctor Vrajitor incearca sa scoata nucleul Ouaza al planetei. Numai Stormer si echipa sa de eroi Lego curajosi ii stau in cale!

postheadericon Lego Hero Factory Voltix

LEGO Hero Factory – Voltix
VOLTIX s-a eliberat din fabrica de eroi si incearca sa distruga sursa de alimentare la reteaua colectoare de energie Tansari VI.
Apel catre toti eroii Lego! VOLTIX s-a eliberat din Fabrica de eroi si incearca sa distruga sursa de alimentare la reteaua colectoare de energie Tansari VI. Cu un explozor cu bile sub tensiune, bici fulgerator periculos, elemente cu scantei electrice si un comutator de intensificare a tensiunii, el este echipat pentru a provoca mari distrugeri.
Opreste-l inainte de a fi prea tarziu! Lego Hero Factory Voltix contine 61 de piese. Vezi mai mult »

postheadericon Lego Hero Factory Speeda Demon

LEGO Hero Factory – Speeda Demon – Lego
Dr. Rodney Rathbone si Maiorul Quinton Steele au dat de laboratorul Profesorului nebun. Pe cand eroii nostri sunt pe punctul de a lua piatra lunii, miselul profesor isi energizeaza monstrul macabru si-l aduce la viata.Pot ei ajunge la masina sau va reusi monstrul Profesorului nebun sa invinga si sa-i intemniteze in laborator ? Tu decizi! Setul Lego Hero Factory Speeda Demon include 4 minifigurine LEGO Monster Fighters: Rodney Rathbone, Quinton Steel, Profesorul nebun si monstrul sau. Setul contine Lego Hero Factory Speeda Demon 430 piese. Este recomandata copiilor intre 9 ani si 16 ani. Vezi mai mult »

postheadericon Lego Hero Factory Stormer XL

LEGO Hero Factory – Stormer XL
Raufacatorii si-au luat talpasita din fabrica de eroi Lego si se imprastie prin galaxie. STORMER, avem o mare problema! Raufacatorii si-au luat talpasita din Hero Factory si se imprastie prin galaxie. Te-am echipat cu unele dintre cele mai avansate echipamente precum sabia energizata, explozorul de plasma pentru eroi, drone de cercetare si catuse de erou. Foloseste-le pentru a-i prinde cat mai rapid pe raufacatori si pentru a-i incatusa.
Lego Hero Factory Stormer XL contine 89 piese. Vezi mai mult »

postheadericon Lego Hero Factory Jawblade V29

Lego Hero Factory – Jawblade V29
Jawblade a reusit sa evadeze de la Hero Factory si s-a refugiat pe planeta de apa Scylla. Cu maxilare puternice, aripi ascutite si sabii din magma, acesta prezinta un pericol adevarat pentru eroii nostri Lego.
Setul Lego Hero Factory Jawblade V29 contine 45 piese. Vezi mai mult »