Jocuri Lego copii 4 ani

postheadericon Lego Duplo Big Bentely

Lego Marele Bentely
Toata trupa este in Londra in vizita la maestrul spion Finn McMissile. Goneste pe strazile orasului alaturi de Fulger McQueen si Mater.Urca in turnul marelui Bentley folosind carligul, apoi urca pe rampa.

Seturile de Lego Duplo cuprind piese viu colorate, sigure, fiind potrivite pentru manute mici si imaginatie mare. Lego Duplo Big Bentely contine 67 de piese. Dimensiuni turn: 25 cm latime si 27 cm inaltime. Dimensiuni masini: 7 cm lungime si 5 cm latime. Recomandat copiilor intre 2 si 5 ani. Vezi mai mult »

postheadericon Lego Duplo Duba de Politie

Lego Duba de Politie
Politistul cu duba de politie ajunge intotdeanuna in timp util si intotdeauna este gata sa intervina si sa salveze Oraselul Lego Duplo! Ajuta-l pe politist sa prinda hotul care a jefuit o banca. Inchide hotul in duba si recupereaza banii. Setul Lego Duplo Duba de Politie include 2 figurine LEGO DUPLO: politist si talhar, duba de politie, bariera, caramida de bani si caramidute LEGO DUPLO. Partea din spate a dubei se deschide.
Recomandat copiilor cu varsta peste 2 ani Vezi mai mult »

postheadericon LEGO Duplo Ferma mare

LEGO Duplo: Ferma mare
Setul Ferma mare face parte din colectia LEGO Duplo.

Este o zi plina la ferma.

Fiecare are de lucru la ferma. Mamica hraneste vacile, tatal aduce laptele iar copilu are grija de vitel.

Setul Lego include hambar, familie si multe accesorii. De asemenea include animale, tractor, rezervor de lapte; Poti agata balotii de macara pentru a-i urca in hambar.
Setul contine 68 de piese. Vezi mai mult »

postheadericon LEGO Duplo Ferma de animale

LEGO Duplo: Ferma de animale
Animalutele au nevoie de ingrijire! LEGO Duplo Ferma de animale include un miel, un vitel, un manz si o piscuta si este cadoul ideal pentru micutii constructori. Setul contine 9 piese. Este un set lego pentru copii mici, chair si pentru bebelusi fiind recomandat incepand cu 18 luni si pana la varsta de 5 ani. Vezi mai mult »

postheadericon Lego Placa gri

Lego Lego – Placa gri
Chiar si cele mai mari idei au nevoie de un punct de pornire. In aceasta privinta aceasta placa Lego gri isi face treaba de minune.
Dimensiunea cutiei: 383x 383x 4 mm Vezi mai mult »

postheadericon Lego Placa Verde

LEGO Placa Verde
LEGO Placa Verde Vezi mai mult »

postheadericon Lego Duplo Baza de Constructie

Lego Duplo – Baza de Constructie
Acest covoras foloseste ca baza de contructie pentru orice iti trece prin minte: poti construi un castel, o casuta turn sau chiar un orasel.
Recomandat pentru varsta 2-5 ani, pentru colectia Lego Duplo. Vezi mai mult »

postheadericon Lego Duplo Avion Cargo

Lego Lego – Duplo Avion Cargo
Avionul cargo este pregatit de decolare! Cu ajutorul micutilor operatori si a motostivuitorului poti sa¬†incarci rapid marfa in compartimentul din spate si sa zbori spre destinatie! Setul Lego Duplo avion cargo face parte din colectia Lego Ville si contine avion cu compartiment de marfa, motostivuitor functional, 2 figurine si alte accesorii. Setul contine 28 de piese mari. Lego Duplo avion cargo este un set de Lego pentru copii mici cu varsta intre 2 ani si 5 ani. Vezi mai mult »