Jocuri Lego City

postheadericon Lego City Statie pompieri

Lego Lego – City Statie pompieri
Acesti pompieri curajosi sunt pregatiti pentru rezolvarea oricarei urgente care s-ar putea ivi in orasul LEGO City. Suna alarma la statia de pompieri – in celalat capat al orasului a izbucnit un incendiu! Trebuie sa actionezi repede: coboara alunecand pe teava, grabeste-te in garaj unde te asteapta deja masina de pompieri si masina de interventie.

Stinge flacarile si salveaza victimele blocate la etaj cu ajutorul scarii si plasei de care dispune masina de pompieri. Bravo, ai rezolvat o urgenta . . . acum sa vedem cum cobori pisica din copac! Din piese se pot construi simultan o statie de pompieri, masina de pompieri si masina de interventie!

Setul Lego City Statie pompieri include 4 minifiguri si accesorii grozave! Dimensiuni statie de pompieri latime de 43 cm si inaltime 22 cm. Dimensiuni masina de pompieri latime 17 cm si inaltime 7 cm. Numarul pieselor in cutie: 662 Jucarie recomandata copiilor peste 5 ani. Vezi mai mult »

postheadericon LEGO City Centru spatial

LEGO City Space Centru spatial Lego
Trimite exploratorii LEGO City intr-o misiune pe Marte! Este o zi mare in Centru Spatial din LEGO City si toata lumea pregateste racheta pentru lansare! Alimenteaz-o cu combustibi si apoi pune-l pe mecanic sa-i verifice motoarele. Activeaza liftul pentru a-l urca pe astronauti in cockpit. Apoi du-te la centrul de control si supravegheaza lansarea. Incepe numaratoarea inversa!

Centrul spatial Lego City include 4 minifigurine: 2 astronauti, un operator si un mecanic.
Foloseste instrumentele pentru a verifica motoarele rachetei Incarca satelitul inainte de decolare. Racheta Lego masoara aproximativ 35 cm. Centrul de control masoara 12 cm latime si 5 cm inaltime. Vehiculul Lego masoara aproximativ 2 cm latime si 5 cm lungime. Platforma de lansare are aproximativ 25 cm in latime si 27 cm inaltime Numarul de piese in cutie: 494

LEGO City Centru spatial este recomandat copillor cu varsta intre 6 ani si 12 ani. Vezi mai mult »

postheadericon LEGO Echipa de pompieri

LEGO Statie de pompieri
Construieste o autentica statie de pompieri vintage!

Inspirata din anii '30, statia are un design realist si atragator. Cuprinde piese Lego rare si se remarca prin tehnicile de constructie inovatoare!

Caracteristici: - setul include o masina de pompieri, 4 figurine, un caine special instruit, usa functionala si un acoperis detasabil pentru acces; - mai cuprinde 2 suprafete complet mobilate (accesorii, cuier pentru castile pompierilor, masa de ping pong, bucatarie cu frigider plin cu alimente, canapea, rafturi si un acoperis cu turn de apa si clopot); - indepartati acoperisul pentru a avea acces in cladire; - deschideti usa garajului pentru a porni la actiune; - piesele sunt realizate in culori realiste, pentru un aspect cat mai natural.

Setul contine 2231 de piese. Vezi mai mult »

postheadericon Lego City Statia de politie

Lego Lego – City Statie politie
Nu lasa detinutii sa evadeze din statia de politie prin conducta de drenaj ! Oricum nu pot ajunge departe pe jos! Foloseste masina pentru a-i aduna si a-i transporta inapoi la statia de politie! Inchide raufacatorii in celule diferite si parcheaza masinile in garaj! Poti decola cu elicopterul pe acoperis! Restaureaza legea si ordinea in Lego City cu acest set care contine sala de probe, zona pentru exersarea tragerii la tinta si compartiment secret.

Statia de politie contine 6 minifiguri: 4 politisti, 2 hoti talhari si 1 caine politist. De asemenea contine 3 vehicule: masina de politie, transportorul de prizoneri si 1 bicicleta. Accesoriile setului Lego City statia de politie includ catuse, ranga si afis cu inscriptia „wanted”, cusca pentru caine, sala de probe, zona de tragere si compartiment secret. - Foloseste toate accesoriile pentru a recupera bunurile furate si pune-le in sala de probe! Evadeaza prin conducta de drenaj! Parcheaza masinile in garaj! Statia de politie are inaltimea de 25 cm si latimea de 38 cm!
Numarul pieselor in cutie: 783 Varsta recomandata: 6 ani-12 ani Vezi mai mult »

postheadericon Lego City Aeroport

Lego Lego – City aeroport
Avionul este gata de decolare de pe noul aeroport! Sunt multe de facut la Aeroportul Lego City si agitatia este mare! Intra in terminal prin usile rotative, verifica biletul la biroul de plecari, treci prin punctul de securitate dotat cu scanner cu raze X , apoi relaxeaza-te la restaurant in asteptarea zborului tau. Indata ce primesti acceptul de decolare de la turnul de control, poti pleca catre o noua aventura!

Setul Lego City Aeroport contine un avion, terminal, turn de control, carucior pentru bagaje, echipaj si pasageri. Setul include si 5 figurine: pasager, pilot, co-pilot, stewardesa, mecanic. Terminalul este dotat cu usi rotative pentru acces si masoara 25 cm lungime x 25 cm inaltime. Avionul Lego City masoara 50 cm lungime x 17 cm inaltime.

Setul Lego City Aeroport contine 703 piese si recomandat copiilor cu varsta intre 6 ani si 12 ani. Vezi mai mult »